Medlemsinformation 6/2021

Föreningsstämman

21 medlemmar närvarade vid stämman och 3 fullmakter registrerades, sammantaget alltså 24 röstberättigade. Efter den formella delen av stämman hade vi en frågestund som samtliga stannade kvar på. Ett lite lättsammare informationsutbyte som var uppskattat och som vi skall försöka fortsätta med i samband med stämmorna.

Förslagsbrevlådan

Vår nyuppsatta förslagsbrevlåda i entrén på 11 Q har redan kommit till användning.

För att råda bot på bilar som kör runt på vår grusplan, och därav följande nedskräpning inne på gården, förslår en medlem att vi sår gräs på hela planen. Ett utmärkt förslag tycker styrelsen men dessvärre inte genomförbart. Efter kontakt med Räddningstjänsten, för vilka platsen är avsedd och nödvändig, visar det sig att ytan måste hålla en viss bärighet för deras tunga fordon och att ytan måste snöröjas vintertid. Tyvärr inte möjligt att så gräs alltså.

Hjärtstartaren

Den är nu på plats i entrén på 11 Q vid sidan av Förslagsbrevlådan. Enligt uppgift ska den vara självinstruerande på ett bra sätt men gå gärna dit och titta vid tillfälle.

OVK besiktningen

Rensning av luftkanaler och byte av luftfilter i våra fläktaggregat är nu klar. Även injusteringen av alla luftdon i alla hus (OVK) är klar, förutom i det stora huset (O till S). Arbetet i dessa fem trapphus kommer att slutföras under vecka 40

Vi vill påminna om att det är viktigt att ni håller frånluftsdon rena, enklast gör ni det genom att dammsuga någon gång då och då. De går även att ta ner om ni vill det men tänk på att inte skruva på dem. Skruva inte heller på tilluftsdonen eller täck för dessa. Då rubbas balansen på luftflödet i hela huset vilket inte gör dina grannar så glada.

Styrelsen