Medlemsinformation 5/2021

Föreningsstämma

Ni har nu alla fått kallelse och dagordning till stämman både i brevlådan och på mejl. På mejl har ni också fått alla övriga handlingar som rör stämman. Vi vill påminna om att endast frågor som finns med på dagordningen kan avhandlas och att varje lägenhet bara har en röst alldeles oavsett hur många delägare det finns av lägenheten.

Ventilationen

Den pga. pandemin uppskjutna rensningen av ventilationskanaler och injustering av luftflöden kommer att påbörjas den 30/8. Detta kommer att följas av en OVK besiktning vilket innebär att donen för till- och frånluft kommer att justeras in i varje lägenhet. Schema för detta kommer att delas ut av vår entreprenör Eskilstuna Ventilationsrensning.

Dörrautomatik soprum

Dörrautomatik som monterats på våra ytterdörrar till trapphusen har mottagits mycket positivt av alla. Däremot ställde en medlem frågan varför vi inte satte upp sådana även på soprummen och det får vi i styrelsen ta på oss; vi tänkte helt enkelt inte så långt!

Vi kommer att åtgärda detta under hösten då samma typ av automatik kommer att sättas upp även på dessa dörrar.

Förslagsbrevlåda

För att underlätta för er som har idéer och synpunkter runt vår förening, som kanske inte kräver en motion till stämman, sätter vi inom kort upp en brevlåda i entrén på 11 Q. Där kan ni lägga era förslag och sedan går styrelsen igenom dessa på kommande styrelsemöte. Vi har normalt ett möte i månaden, förutom i juli och december, så ni kanske får vänta en stund på svar. Skriv under med era kontaktuppgifter i den händelser vi behöver ställa några kompletterande frågor.

Styrelsen