Medlemsinformation 4/2021

Telia TV

Som vi har meddelat tidigare kommer Telia att ta bort tjänsten Tvillingabonnemang för alla kollektivt ansluta abonnenter vid halvårsskiftet vilket ni har fått mejl om direkt från dem. Ändringen har inget med föreningens avtal med Telia att göra utan de avslutar detta på samma sätt som de från tid till annan gör förändringar i programutbudet. Du som har ett Tvillingabonnemang idag måste nu alltså antingen själv avsluta det eller betala separat för det från 1 juli.

Målning av entrédörrar

Måndag den 5 juli kommer Lönnbergs Måleri att påbörja målning av ytterdörrar och entrépartier i husen med trappuppgångar och fortsätter sedan till er med egen entrédörr. De behöver då kunna öppna er dörr för att genomföra arbetet och kommer att kommunicera med var och en av er om tid som passar er båda. Alternativt ger ni tillåtelse till dem att använda huvudnyckel.

Hjärtstartare

Föreningen kommer inom kort att sätta upp en hjärtstartare i Q-entrén. Den ska enligt uppgift vara lätt att förstå sig på (självinstruerande) men eventuellt kan en genomgång av funktionen hållas vid ett senare tillfälle om detta upplevs angeläget.

Felanmälan laddboxar

För er som har laddbox på er parkering, och upplever problem på ett eller annat sätt med dessa, vill vi be att i första hand vända er till Hans Rosén. HSB har ingen kunskap om dessa.

Hans har telefon +46 70 119 15 90 och e-post hansrosen@telia.com

Ventilationen

Den uppskjutna rensningen av ventilationskanaler och injustering av luftflöden, pga. pandemin, kommer förhoppningsvis att kunna genomföras i månadsskiftet augusti/september

Ändring i styrelsen

Henrik Lagerberg har flyttat den 7 juni och ingår då inte längre i föreningens styrelse. Henrik har arbetat i styrelsen sedan inflyttningen i området för sex år sedan. Han har gjort ett mycket bra jobb och övriga styrelsen vill passa på att tacka för detta och önska Henrik lycka till i sin nya bostad.

Föreningsstämma

Ny tidpunkt för årets föreningsstämma blir 2021-09-02. Vi återkommer med den formella kallelsen under första halvan av augusti.

 

Styrelsen vill avslutningsvis önska er alla en skön och trevlig sommar.