Medlemsinformation 3/2021

Ingen föreningsstämma före sommaren

Med anledning av den fortsatt höga smittspridningen har styrelsen beslutat att skjuta på föreningsstämman till efter sommaren, runt månadsskiftet augusti/september, och vi återkommer med datum längre fram.

Trots att det enligt våra stadgar skall hållas en stämma före halvårsskiftet är det under rådande omständigheter möjligt att senarelägga den. Detta under förutsättning att ingen medlem skriftligen, och då med mycket goda skäl, kräver att en stämma skall hållas inom ordinarie tid.

Flera laddboxar för elbilar

De 12 laddplatser för elbilar som föreningen byggde under 2020 är alla uthyrda sedan en tid och flera står på kö för att få en sådan. Styrelsen har därför beslutat att bygga ut anläggningen med ytterligare 8 platser (2 i carporten och 6 ute), vilket är vad vår infrastruktur klarar av. Det är platserna 24 till 29 utomhus och 11-12 i carporten som kommer att utrustas med laddboxar. Utbyggnaden beräknas ske under vecka 18.

Vi kommer på nytt att få bidrag med 50 % av investeringen från Naturvårdsverket och kostnaden för föreningen stannar därför vid c:a 100.000.-

Stora skorstenen

Länsstyrelsen har avslagit vår överklagan av kommunens nekade rivningstillstånd. Styrelsen har beslutat att överklaga även detta besked och nu till mark-och miljödomstolen som är nästa instans.

 

Styrelsen