Medlemsinformation 2/2024

Ordningen i soprummen

Det ser på det hela taget hyggligt ut i våra soprum men någon/några har fortsatt problem med att lämna sina flaskor på rätt ställe. Hur svårt kan det vara att gå till rätt soprum?

Parkering 1

Några som bor i föreningen har tagit för ovana att parkera på gården under kvällar/helger (normalt kommer ju ingen annan in då!). Det är förstås inte ok och vi vill uppmana er att sluta med detta. Aimo Park har en tagg, och de kan alltså ta sig in när pollarna är uppe, så det kan dessutom bli dyrbart att stå där. Parkeringsförbudet gäller förstås även dagtid och vi ber alla att respektera detta.

Parkering 2

Från 2024-04-01 kommer vi att använda oss av HSB´s digitala kösystem till våra p-platser/carportar. Detta innebär att ni som står i kön kommer att kunna se hur ni ligger till och ni kommer självklart att behålla er plats i kön. Vi kommer inom korta att skicka en detaljerad information till er som står i kön och den kommer också att läggas upp på hemsidan.

Föreningsstämman

Vi påminner om att sista datum för inlämnande av motioner till föreningsstämman är den 31 mars och att bara motioner som kommit in i tid kan tas upp på dagordningen och behandlas på stämman.

Avslutningsvis vill styrelsen önska er alla en Glad Påsk.