Medlemsinformation 2/2022

Hantering av avfall

Tyvärr måste vi konstatera att några medlemmar fortfarande inte förstår hur avfall skall hanteras i våra miljörum. Man kan läsa om detta på hemsidan under ordningsregler, punkt 4; https://tunafors.bostadsratterna.se/om-foreningen/stadgar-ordningsregler

Som en påminnelse står också motsvarande text att läsa på skyltar i miljörummen och vi ber er att läsa och respektera dessa enkla ordningsregler. Att några inte gör det betyder att det ser tråkigare ut därinne än det annars behöver göra och dessutom kostar det föreningen extra pengar att städa upp efter er som inte kan sköta detta. Skärpning!

Det händer ibland att någon ställer avfallspåsar utanför sin lägenhetsdörr. Det är inte någon bra idé om man bor i trapphus och ännu sämre om man har en egen ytterdörr. Skator och andra fåglar behöver inte lång stund på sig för att sprida avfall över stor ytor. Det ser inte heller så trevligt ut!

Facebook grupp

Vid den senaste föreningsstämman informerade en medlem om sin avsikt att starta en Facebookgrupp för de medlemmar som är intresserade och som ni hittar på https://www.facebook.com/groups/221613223114015

Vi vill understryka att detta är en privat grupp för de medlemmar som vill kommunicera med varandra och att styrelsen inte har något ansvar för denna.

Hälsningar

Styrelsen