Medlemsinformation 2/2021

Föreningsstämman

Beroende på hur pandemin utvecklas blir vi kanske tvingade att skjuta på föreningsstämman till efter sommaren. Vi återkommer om detta lite längre fram men i alla händelser kommer årsredovisningen att vara klar och läggas in på vår webbsida i slutet av april.

Motioner till föreningsstämman

Vi påminner om att sista datum för att lämna in motioner är 31/3 och vi vill uppmärksamma er på att endast motioner som kommit in i tid kan behandlas på stämman. Ni lämnar ni in era motioner till LisBeth Sjöberg på 11 P eller mejlar dem på lisbeth.e.sjoberg@gmail.com

Inoljning av ytterdörrar

Under april kommer Lönnbergs Måleri att slipa och olja in våra ytterdörrar och entrépartier. För er som har egen ytterdörr återkommer vi med närmare information om vilken dag och ungefärlig tidpunkt detta kommer att ske just hos er.

Kalkfärg till ytter- och innerväggar

Föreningen har köpt in kalkfärg som skall användas om ni behöver måla om eller bättra putsade väggar. Det gäller i första hand era vita putsade innerväggar men om någon vill bättra på utvändigt vid sin balkong/uteplats så finns det färg till detta också. Det är mycket viktigt att använda denna speciella färg så att inte putsen och tegelväggen innanför får fuktskador.

Du vänder dig till Hans Rosén på 11 O, tel. 070 – 119 15 90 så hjälper han dig.

Våren är i antågande

Föreningens ”trädgårdsmästare”, Erikssons Trädgård kommer hit under nästa vecka för att gå igenom vårens underhåll. Där ingår upprustning av skador på gräsytor, översyn av rabatter och klippning av träd och buskar etc.

Lokalen

För er information är vår lokal uthyrd under tiden 21/3 till 2/4.

 

Styrelsen